Laser Graveren & Markeren

 

Nieuw bij CB LaserArt.nl is het Laser graveren.

Een nieuwe techniek waarmee je een afbeelding of tekst met een perciesie laser in het te graveren sieraad, bril of object kan laten plaatsen. Hierdoor krijg je een slijtvaste permanente tekst of afbeelding op het materiaal.

Dit kan bijvoorbeeld op Roest vrij staal, Plexiglas, Aluminium, Glas, Leisteen en nog veel meer materialen voor bijvoorbeeld naambordjes met huisnummer, Horeca prijskaart houders etc.

Kan je het printen, dan kan je het Laser graveren....

 

Simpel...

Nou eigenlijk niet zo simpel want er komt best veel bij kijken, maar kijk, daar zijn wij dan weer goed in.

U hoeft alleen uw tekst of afbeelding naar ons te uploaden wij doen de rest.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden verkrijgbaar via onze partner shop Sieradentent.nl

 


De verschillen.

Laser graveren dmv een precisie laser met hitte het oppervlak van het materiaal bewerken  t.o.v. mechanisch graveren (krassen/verspanen in het materiaal).

Je kunt Laser graveren vergelijken met een printer. Je print de afbeelding of tekst in het materiaal. Door de hoge temperatuur van de laser brand en verkleurd het materiaal in. De ontstane laser gravure is daarna permanent en slijtvast.

De mogelijkheden hiervan zijn vrijwel onbeperkt, dikke tekst, dunne tekst, grote afbeeldingen of kleine het maakt niet uit, kan je het printen?  dan kan je het graveren.

Terwijl mechanisch graveren (krassen in het materiaal) een ondiepe beschadiging geeft in het te graveren object. Deze oude manier van graveren is veel beperkter in zijn mogelijkheden. Vandaar dat het nieuwe laser graveren door de grote diversiteit tegenwoordig steeds meer gebruikt wordt.

 


Mechanisch Graveren

Laser Graveren


Hier zal de komende periode een groter aantal afbeeldingen van onze mogelijkheden geplaatst worden.