Welkom bij CB LaserArt.nl


Natuurlijk, wij begrijp het helemaal! Bijzondere gelegenheden verdienen een speciaal cadeau. Of het nu gaat om een behaald rijbewijs, een felbegeerd diploma, jullie trouwdag, of de geboorte van jullie kindje, het zijn allemaal mijlpalen die gevierd mogen worden.

En wat dacht je van de naam van je dochter op de muur van haar slaapkamer? Dat zou echt een uniek en persoonlijk gebaar zijn. Een cadeau dat speciaal voor haar is gemaakt en haar altijd zal herinneren aan die bijzondere momenten in haar leven.

Het mooie van een op maat gemaakt cadeau is dat het niet alleen een materieel object is, maar ook een emotionele waarde heeft. Het draagt een stukje van jullie geschiedenis en liefde met zich mee.

Dus ja, wij zijn het helemaal met je eens: er is niets leuker dan een mooi, speciaal voor jou gemaakt cadeau. Het is een manier om je genegenheid te tonen en de herinneringen levend te houden

-Maak het speciaal-

Mooi om te geven ... nog Mooier om te krijgen.

Maak het speciaal met jouw / jullie gelegenheid, jouw naam, jullie bijzondere datum of jou of jullie gedenk teken.

Het kan nu via Laser graveren / markeren de unieke kans om zijn, haar of jullie cadeau persoonlijk te maken.

 

 

Kan je het printen, dan kan je het Laser graveren....

 

Jij geeft door welke tekst of afbeelding je op jouw bestelde product wenst .

En, we gaan graag voor jou aan de slag! Hoewel het proces niet altijd zo simpel is als het lijkt, hebben wij de expertise om alles in goede banen te leiden.

Jij hoeft alleen maar jouw tekst of foto naar ons te uploaden, en dan nemen wij het vanaf daar over. Of je nu speciale wensen hebt of vragen, aarzel niet om ons te mailen op info@CBLaserart.nl. We staan klaar om jouw unieke creatie te realiseren!

 

Wie zijn wij,

 

CB LaserArt is een jong bedrijf dat in 2021 is opgericht. We zijn gespecialiseerd in het personaliseren van producten. Daarnaast bieden we maatwerk aan voor horeca en bedrijven, zoals glaswerk, leistenen, en houten onderzetters. Ook bedenken wij diverse oplossingen voor de industrie, zoals type plaatjes voor machines en weersbestendige rvs reclame oplossingen voor buiten.

We bewerken ook acryl, aluminium, en rvs voor naam- en gevelborden of huisnummers.

Bovendien graveren we rvs en mode-sieraden voor Sieradentent.nl.

Onze productie wordt uitgevoerd met de nieuwste computer gestuurde laser graveermachines. Dankzij het formaat van onze machines kunnen we opdrachten snel verwerken, wat resulteert in kortere levertijden. Dit geldt ook voor grotere bestellingen.

Of u nu een sleutelhanger van 3 cm of een naambord van een meter nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres

 

Uniek

CB LaserArt is niet alleen gespecialiseerd in het personaliseren van producten, maar we creëren ook unieke wijn- en bierkisten. Dit zijn niet zomaar de standaard schuifkistjes, maar exclusieve ontwerpen met een knipoog.

Wat maakt onze wijn- en bierkisten zo bijzonder?

  1. Exclusieve Vormgeving: Onze kisten hebben een unieke vormgeving die verder gaat dan het gebruikelijke. Ze zijn speciaal ontworpen om indruk te maken.

  2. Personalisatie: U kunt deze exclusieve kisten naar wens laten personaliseren met tekst of uw bedrijfslogo. Zo wordt elk geschenk nog specialer.

  3. Op Maat Gemaakt: Heeft u een speciale fles wijn of bier die u wilt presenteren? Wij maken de kist speciaal op maat voor die ene bijzondere gelegenheid of voor de jubilaris.

Met onze unieke wijn- en bierkisten beschikt u altijd over een origineel en persoonlijk geschenk. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. mail ons op info@cblaserart.nl

 

CB LaserArt maakt deel uit van Sieradentent.nl & Brillentent.nl

Klik hieronder om naar onze partner shop te gaan