Retourneren & ruilen

 

Een artikel mag je 30 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of je het wil behouden. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgave van redenen, aan ons te melden dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht). De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. Gespersonaliseerde artikelen zijn uitgesloten van retour recht.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je ook het herroepingsformulier opsturen. Je dient het artikel dan binnen 30 dagen naar ons terug te sturen. Je bent echter niet verplicht om dit formulier te gebruiken, want ook zonder dit formulier geldt het herroepingsrecht. Je kunt het artikel ook meteen binnen 30 dagen naar ons terugsturen zonder voorafgaande herroepingsmededeling.

Om een artikel terug te sturen kan je op de volgende manieren gebruik maken van onze retourservice:

- Artikelen retourneer je via een PostNL Punt (bewaar het afgiftebewijs goed)

Wanneer je een artikel terugstuurt, gaan wij ervan uit dat het artikel compleet is - en voor zover redelijkerwijs mogelijk - zich in de originele staat bevindt en in de originele fabrieksverpakking zit. Uitgangspunt is dat je een artikel hanteert / inspecteert zoals je dat in een winkel mag doen. Wanneer je een artikel retourneert mag het betreffende artikel nooit gebruikssporen vertonen. Mocht dit wel het geval zijn, dan brengen we een eventuele waardevermindering bij je in rekening. Wanneer een artikel beschadigd is kan Sieradentent.nl  /  Brillentent.nl een schadevergoeding in rekening brengen, of bij grote schade het product weigeren voor retour name. Zoals gesteld in de algemene voorwaarden, artikel 10.1


Let op: Gepersonaliseerde artikelen zoals gegraveerde artikelen zijn niet te retourneren.

Betaal ik kosten om mijn bestelling te retourneren?
Je betaalt voor een retour zending van een product altijd zelf de retour kosten. 

Terugbetaling
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je een eventueel betaald bedrag niet later dan 14 dagen nadat wij de retour zending terug hebben ontvangen. En op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, terug op je rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan. Inclusief de betaalde verzendkosten. Als je een deel van je bestelling retour stuurt, worden de bezorgkosten niet teruggestort.

iDEAL
Met iDEAL kun je snel, veilig en eenvoudig betalen. Het bedrag wordt van je rekening afgeschreven zodat je betaling direct is afgehandeld. Als je (een deel van) je bestelling retourneert, storten we het bedrag uiteraard zo snel mogelijk terug op je rekening. 

 

Model Formulier Herroeping Cb Laserart Nl
Word – 11,9 KB 251 downloads